Dans & Sportstudio Terschelling
Home
Aanmelden
Lesrooster
Dans en sportlessen
Tarieven
Agenda 2017/2018
De docent
Algemene voorwaarden
Kinderfeestjes
Kostuum verhuur
Contact
Entertainment
Media

 

Kostuum verhuur

 

Ben jij op zoek naar een passend kostuum? Dan ben je hier aan het juiste adres!Iedere dansschoolhouder, dansdocent en docent in het onderwijs kent het: kostuumstress!!! Je maakt een mooie dans en/of voorstelling en daar horen natuurlijk ook passende outfits bij, maar waar haal je die vandaan? Vanaf nu kun je daarvoor bij Dansstudio Terschelling terecht.In de loop van de jaren heb ik al aardig wat kostuums bij elkaar verzameld voor dansvoorstellingen en kinderfeestjes. Al deze kostuums zijn nu ook te huur.Heb jij binnenkort een themafeest, jubileumfeest, kinderfeest of schoolfeest? Dansstudio Terschelling heeft voor deze gelegenheden mooie kleding. Het is mogelijk om één enkel kostuum te huren of een serie van gelijke kostuums te huren.  Onder de artikelen kun je precies zien wat er allemaal is.Heb je nog vragen? Neem dan contact met mij op,  ik help je graag!

Verhuur voorwaarden:

- De kostuums mogen niet zelf gewassen worden. (Waskosten zitten bij de prijs in)

- Je huurt het kostuum voor 1 dag. (Wilt u voor meerder dagen huren vraag dan een prijsopgave aan)

-  De kleding dient zelf afgehaald/teruggebracht te worden op een afgesproken tijdstip.

- Borg kosten: Als je de bestelling ophaalt dien je een borgsom af te dragen. Indien je na afloop de materialen onbeschadigd en compleet weer inlevert krijg je de borg weer terug. (Deze borg is afhankelijk van het aantal gehuurde kostuums en varieërt van 25 tot 250 euro.) 

- Bij schade of vermissing aan/van het gehuurde tijdens de huurperiode is de huurder aansprakelijk voor de kosten van het repareren/vervangen van het gehuurde. Wordt de kleding in zodanige staat geretourneerd dat deze niet meer te repareren is dan wordt de verhuurder geacht de kleding te vergoeden. Vervanging geschiedt op basis van nieuwwaarde.

 

---------------------->>>>>>>>>>>>>>>>Klik hier voor het aanbod <<<<<<<<<<<<<<<------------------------

Dansstudio Terschelling  | info@dansenopterschelling.nl