Dans & Sportstudio Terschelling
Home
Aanmelden
Lesrooster
Dans en sportlessen
Tarieven
Agenda 2017/2018
De docent
Algemene voorwaarden
Kinderfeestjes
Kostuum verhuur
Contact
Entertainment
Media

 

De docent                           

 

 

Mijn naam is Kyra Meijer. Ik ben 24 jaar oud en gediplomeerd dans docent. In 2009 ben ik aangenomen op de opleiding D'drive Artiest dans. Hier ben ik opgeleid in Modern, Jazz, Showmusical, Klassiek ballet, hiphop, improvisatie, Les practicum, choreografie training en ondernemersschap. Op de opleiding heb ik mezelf kunnen specialiseren in vier elementen; choreograaf, danser, organisator en docent.

 

 

Tijdens mijn Docent Dans opleiding heb ik verschillende stages gelopen op basisscholen, middelbare scholen en dansscholen. Sinds september 2011 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf en geef ik danslessen op Terschelling. Hier ben ik mee begonnen omdat ik vroeger zelf geen danslessen kon volgen op het eiland en dit onwijs miste.

Ik wil de kinderen en volwassen bieden wat ik vroeger zelf heb gemist op Terschelling. Ik vind het heerlijk om te zien hoe dansers jong en oud hun dag even kunnen laten voor wat het is. Zich kunnen laten gaan in een choreografie, hard werken maar toch ontspannen. Dat een danser(es) weer iets leniger wordt, betere pirouetten draait, zichzelf en zijn/haar lichaam beter leert kennen is wat het vak zoveel voldoening geeft.

 

Mijn motto is dan ook:

 

Choose a job you love, and you will never have to work a day in your live'

 

 

 

 

 

 

 

 

Dansstudio Terschelling  | info@dansenopterschelling.nl